ŠTAMPA NA KANVAS PLATNU

Štampa na platnu je jedna od naših najtraženijih usluga, pa ukoliko Vas zanima reprodukcija poznatih umetničkih slika ili izrada vaših omiljenih fotografija i drugih radova na kanvas platnu, možete nam se obratiti i pružićemo najbolju uslugu po vrlo pristupačnoj ceni.

Možete poručiti štampu na platnu bilo koje slike ili umetničkog rada koji će oplemeniti vaš prostor. Otvoreni smo za sve Vaše ideje, a tu smo da Vam pružimo i naše predloge i sugestije. Naš studio garantuje postojan kvalitet štampe uz stručno razvlačenje platna na blind ram, nakon čega se na sliku može postaviti i ukrasni ram po Vašoj želji.

 

Štampa na kanvas platnu
Previous
Next

KAKO IZGLEDA ŠTAMPA NA PLATNU?

Štampa na slikarskom platnu se odvija pomoću najbolje opreme koja garantuje visok kvalitet i postojanost proizvoda. Svrha štampe na kanvas slikarskom platnu je reprodukcija umetničkih slika, štampa portreta, fotografija ili drugih radova , po Vašem izboru. Slikarsko platno – kanvas vrlo lijepo obogaćuje prostor, ali samo ukoliko je reč o kvalitetnoj i postojanoj štampi koju naš studio može da garantuje.

Štampanje se odvija na 100% pamučnom platnu, a treba napomenuti i to da digitalna štampa na kanvasu koju primenjujemo se vrši u visokoj rezoluciji, pogoduje prikazu finih motiva, vrlo realistično i verodostojno.

 

Printera, za Vaš profesionalni izgled!